PRESÈNCIA A LA XARXA

Pública

Avui en dia en els temps que corren la presència a la xarxa és una cosa que ens manté connectats les 24 h, i que està a l’orde del dia en tots llocs tant per a fer créixer negocis com per a mantenirnos informats del que passa al món com també fer l´anomenat »postureo» entre d´altres.

Des de el meu punt de vista si les xarxes s’utilitzen de manera correcta és una bona eina per a l’hora d’impulsar una marca, o un negoci de manera força rentable economicament, ja que moltes d’aquestes plataformes com ara Instagram per exemple són gratuïtes. Està l’opció de pagament si vols més visites però com tot si saps utilitzarles bé la rentabilitat pot ser força bona.

Desprès està l’altra cara de la moneda que és utilitzar les xarxes socials per a penjar material molt personal que mai sabràs on pot anar a parar i deixant la teva privacitat de banda. Jo he après d’això i sí que abans tenia el meu compte personal »obert» però amb el temps vaig decidir posar-lo privat, per altra banda tinc un compte de fotografia on publico totes les meves fotografies artístiques i que crec que és algo bonic de mostrar a tothom com és l’art.

En conclusió penso que les xarxes socials s’han d’utilitzar amb seny i per sumar i no restar.

Deja una respuesta