Valoració final

Pública

Estem ja en la recta final d’aquest semestre i toca fer un petit resum del qual han sigut aquests mesos a l’assignatura RECOM, la veritat que en un principi no tenia molta idea de com es desenvoluparia l’assignatura.

M’ha semblat una assignatura molt interessant i que s’adapta perfectament en els temps que corren avui en dia, ja que quasi bé tot funciona a través de les xarxes. D’aquesta manera cadascuna de les pràctiques m´han servit per a millorar i aprendre com s´utilitzen les xarxes i com comunicar-me de la millor forma amb la resta de companys.

Des de el meu punt de vista el valor més important perquè un grup funcioni es basa en la bona comunicació entre tots els membres del grup, la implicació i la constància.

Puc dir que he après de els error que hagi pogut cometre i d’aquesta manera poder millorar cada dia una mica més.

Deja una respuesta